BioStar 2 - Hoe stel ik de zomertijd permanent in?

- Ga naar Instellingen en klik vervolgens op DST.

De zomertijd begint op de laatste zondag van maart, als de klok om 01:00 UTC (Nederlandse/Belgische tijd: 02:00 uur) een uur vooruit wordt gezet, en eindigt op de laatste zondag van oktober, als de klok om 01:00 UTC (Nederland/BelgiĆ«: 03:00 uur zomertijd) een uur terug wordt gezet.

- Voer het schema in:

- Klik op Toepassen.

- Ga nu naar Instellingen en vervolgens naar Voorkeuren.

- Koppel de eerder toegevoegde DST regel in de tijdinstellingen:

- Deze instellingen kunnen nu ook bij de Apparaat instellingen gekozen worden.