BioStar 2 - Hoe maak ik deuren aan

BioStar 2 - Hoe maak ik deuren aan


1. Ga naar het tabblad DOOR en klik op de ADD Door knop. Als u meerdere deuren op verschillende verdiepingen heeft dan is het aan te raden om eerst een door group aan te maken door met de rechtermuisknop op All Doors te klikken. Klik vervolgens op de aangemaakte door group en klik op de ADD DOOR knop. Voer een naam in voor de deur (bijvoorbeeld 'Voordeur') en voeg eventueel een omschrijving toe. 2. Selecteer een Entry Device die aan de deur gekoppeld moet worden. Als met twee apparaten gewerkt wordt als in- en uitgang dan kan er ook een Exit Device worden geselecteerd. 

Let op! Om met een Entry én een Exit device in dezelfde deur groep te werken moeten beide scanners gekoppeld zijn via RS485. 

Eventueel kan er ook een 'Exit Button' en 'Deur Sensor' geselecteerd worden. Selecteer hier (indien aangesloten) de juiste input. 

 • Entry Device is de scanner gebruikt voor ingaande toegang. Dit is een master device aangesloten via TCP/IP. 
 • De Exit Device is de uitgaande scanner om bij dezelfde deur de ruimte te verlaten. Dit is een slave device aangesloten via RS485. 
 • In deze situatie zal de relais schakeling altijd vanuit de 'Exit Device' plaatsvinden. Zo schakelt het relais altijd vanuit de beveiligde ruimte aan de binnenzijde van het pand. 


3) Indien u een deur sensor heeft ingeschakeld dan kan het Held Open en Forced open alarm gebruikt worden. Klik op de +Add knop aan de linkerzijde om een output toe te voegen bij een alarm melding.

Het is ook mogelijk om alleen met een 'alert' te werken bij Held / Forced open meldingen. Let op:  als u met een alert werkt dan moet u het relay van de master scanner die het slot niet schakelt instellen op output. Dit is alleen nodig in een situatie met twee scanners (master / slave) die aan dezelfde deur gekoppeld zijn!  


4) Hier kunt u de 'held open time' instellen van 1 seconde tot maximaal 15 minuten. Als de deuren langer open gehouden wordt dan zal er een alert afgaan in BioStar. 

5) Het 'Forced open alarm' kunt u op dezelfde manier instellen 

6) Klik vervolgens op apply om de instellingen op te slaan.

 

7) Test vervolgens de deur schakeling en de eventuele alerts in uw BioStar 2 omgeving. 

  • Related Articles

  • EasySecure - Hoe werkt het menu deur beheer?

   Zodra u bent ingelogd in uw EasySecure omgeving is aan de linkerzijde het menu zichtbaar. Door op het » of « icoon te klikken kunt u het menu verder in- of uitklappen. Zodra u het menu uitklapt worden de omschrijvingen zichtbaar. Door op het ˅ icoon ...
  • EasySecure - Hoe maak ik een gebruikersgroep aan?

   Zodra u bent ingelogd in uw EasySecure omgeving is aan de linkerzijde het menu zichtbaar. Door op het » of « icoon te klikken kunt u het menu verder in- of uitklappen. Zodra u het menu uitklapt worden de omschrijvingen zichtbaar. Door op het ˅ icoon ...
  • BioStar 1 - Hoe open en sluit ik deuren

   Binnen BioStar is het mogelijk voor beheerders om deuren, alarmen en apparaten te besturen. U kunt deuren openen en sluiten via een computer die verbinding met de apparaten heeft via de BioStar Client. U kunt ook alarmen vrijgeven/ annuleren en ...
  • i3.IdentySoft.com - Hoe is IdentySoft ingericht?

   Zodra u bent ingelogd in uw IdentySoft omgeving is aan de linkerzijde het menu zichtbaar. Door op het » of « icoon te klikken kunt u het menu verder in- of uitklappen. Zodra u het menu uitklapt worden de omschrijvingen zichtbaar. Door op het ˅ icoon ...
  • BioStar 2 - Hoe kan ik een Secure I/O2 toevoegen en configureren?

   Wij raden aan om voor beveiligde deuren en buitendeuren altijd een Secure I/O te gebruiken.  Het Secure I/O bord is om de deur beveiligd te schakelen. Het Secure I/O schakelt het interne contact van de scanner uit en verplaatst de schakeling naar de ...