BioStar 2 - Hoe kan ik een Secure I/O2 toevoegen en configureren?

BioStar 2 - Hoe kan ik een Secure I/O2 toevoegen en configureren?

Wij raden aan om voor beveiligde deuren en buitendeuren altijd een Secure I/O te gebruiken.  Het Secure I/O bord is om de deur beveiligd te schakelen. Het Secure I/O schakelt het interne contact van de scanner uit en verplaatst de schakeling naar de beveiligde kant.