BioStar 2 - Hoe installeer ik de software

Bekijk de minimale systeemeisen voordat u start met uw BioStar 2 installatie:

1. Download vervolgens de meest recente BioStar 2 versie van de EasySecure website:  http://www.easysecure.nl/ondersteuning/biostar/software/

2. Voer het setup bestand als administrator uit en selecteer de gewenste taal.

Het is eventueel mogelijk om zelf een vertaling uit te voeren van de BioStar 2 software. Neem contact op met EasySecure International als u dit in gang wenst te zetten.
Kijk eerst op onze website voor het toevoegen van custom talen. Er zijn al een hoop extra talen beschikbaar!

3. Selecteer de locatie van uw BioStar 2 installatie. Wij adviseren om de default locatie te gebruiken.

4. Selecteer de gewenste componenten die u wenst te installeren. Indien u ook met de BioMini (USB Scanner) wenst te werken dan moet ook de BioMini Agent aangevinkt te worden.

5. Selecteer nu een naam voor de folder in het start menu en klik vervolgens op Next

6. Wacht tot de installatie voltooid is. Het installatie proces kan enkele minuten duren.

7. Zodra de installatie voltooid is vraagt de software om een 'Root Certificate Store message' te bevestigen. Dit certificaat wordt gebruikt voor HTTPS communicatie tussen de browser en de server. Indien u het certificaat niet bevestigd dan is de software alleen bereikbaar via HTTP en niet via HTTPS.

8. Zodra de installatie voltooid komt het 'BioStar Setting' scherm naar voren. Controleer hier uw instellingen en kijk of beide services draaien.

Let op:
Als de standaard poort 80 al in gebruik is dan is het niet mogelijk om de service te starten. Verander in het BioStar setting scherm het poortnummer en klik vervolgens op start.
De software is vervolgens bereikbaar via dit nummer. Het adres wordt bijvoorbeeld http://IP ADRES:82 in plaats van http://IP ADRES

9. Open uw browser en voer het IP adres in van uw BioStar 2 omgeving. De default login is admin / admin. Dit kunt u uiteraard naar wens aanpassen.

Heeft u toch nog vragen over de BioStar installatie? U kunt uiteraard altijd contact opnemen met EasySecure International:

• support@easysecure.nl