BioStar 2 - Hoe activeer ik de SE licentie

Voordat u begint met activeren

1. Wat is ondersteund in BioStar 2 standard edition?

• Anti passback zone: Enkel Lokaal
  • Fire Alarm Zone : Globaal & Lokaal

2. Wat is een globale zone en wat is een lokale zone?

• Globale Zone : TCP/IP gebaseerde zone configuratie (BioStar 2 server is het hoofd van de zone)
  • Lokale Zone : RS485 gebaseerde zone configuratie (Hoofd apparaat is het hoofd van de zone)
  • Het hoofd van de zone maakt logische beslissingen en bestuurd functionaliteiten

Hoe activeer ik de licentie vanuit BioStar 2?

1. Ga naar SETTING en klik op SERVER

2. Controleer of de server toegang heeft tot het internet en of het mogelijk is om de licentie via internet te activeren.

3. Typ de klantnaam in en de activatiesleutel in en klik op Activate. U kunt de activatiesleutel verkrijgen via EasySecure International BV.

4. Als de server geen toegang tot het internet heeft, klik dan op Request offline Key en download het offline sleutelaanvraag bestand.

5. Stuur het offline sleutelaanvraag bestand naar EasySecure International BV en u ontvangt de offline licentiesleutel van ons terug.

6. Activeer de licentie en neem de informatie over ondersteunde firmware versies door om de nieuwe functies te gebruiken.

7. De status van de geactiveerde licentie kan gecontroleerd worden in zowel het SERVER tabblad in settings als in het menu About