BioStar 2 - BioMini werkt niet in Windows 10

In sommige situaties wanneer u werkt met Windows 10 & BioStar 2 gecombineerd met een USB apparaat (BioMini, USB Card Reader) zou het kunnen dat de BioMini of USB Kaartlezer niet werkt. In dit korte artikel zullen we u vertellen hoe u de USB Device Agent kunnen updaten naar een nieuwe versie waar dit probleem in opgelost zou moeten zijn.

01. Als eerste moeten we de oude USB Device Agent de-installeren, dit is mogelijk in Configuratiescherm --> Programma's & Apps

02. Als dit gedaan is, download de nieuwe installer van http://www.easysecure.nl/media/14090/usb-device-agent-setup-win10-fix.exe

03. Installeer de nieuwe USB Device Agent

04. Herstart uw PC

05. Controleer of de BioMini of USB Kaartlezer direct werkt na een herstart van de machine waar de driver op geinstalleerd is.

Werkt de BioMini of Kaartlezer hierna nog niet?

Neem contact met ons op!