BioStar 1 - Hoe open en sluit ik deuren

Binnen BioStar is het mogelijk voor beheerders om deuren, alarmen en apparaten te besturen. U kunt deuren openen en sluiten via een computer die verbinding met de apparaten heeft via de BioStar Client. U kunt ook alarmen vrijgeven/ annuleren en apparaten vergrendelen/ ontgrendelen.

Om deuren te openen/ sluiten:

Op de pagina Monitoring, klik op de naam van de deur en klik hierna op Open Door of Close Door.

Om een deur enkel voor de periode te openen die de deur normaal ook geopend wordt:
Op de pagina Monitoring, klik op de naam van de deur en klik vervolgens op Exit Button.

Om een alarm vrij te geven:
Klik op de naam van de deur en klik vervolgens op Release Alarm.