BioStar 1 - Hoe kan ik een Secure I/O toevoegen en instellen?

BioStar 1 - Hoe kan ik een Secure I/O toevoegen en instellen?

Alle Suprema scanners beschikken over een intern relais in de scanner zelf. Het potentiaal vrij contact kan direct op het deurslot (of slagboom, tourniquet etc.) worden aangesloten en er hoeft niet gewerkt te worden met externe controle panelen.
Dit scheelt een hoop tijd en kosten en kan op 9 van de 10 locaties op deze manier worden toegepast. Bij buitendeuren en beveiligde ruimtes is dit echter een ander verhaal. Men wilt niet dat het mogelijk is om de scanner van de muur te halen en door de draden van het slot aan elkaar te verbinden te deur te openen. Hiervoor is het Secure I/O beschikbaar!

Via de RS485 bekabeling kunt u het Secure I/O onder de Suprema scanner aansluiten. De Secure I/O zorgt ervoor dat het interne relais wordt uitgeschakeld en u het relais vanuit een beveiligde ruimte kunt schakelen.

In de bijlage van dit artikel kunt u een instructie video terugvinden waarin alle software stappen voor het toevoegen en configureren een Secure I/O verder worden behandeld.