BioStar 1 - Hoe kan ik een kaart verwijderen?

Elke Suprema scanner beschikt over een paslezer. Dit artikel helpt u bij het verwijderen van een eerder toegevoegde kaart in uw BioStar 1.x omgeving.  Het is uiteraard ook mogelijk om de complete gebruiker te verwijderen. Dit support artikel geeft u meer informatie over het verwijderen van de pas bij een bestaande gebruiker.

• Open uw BioStar software
  • Selecteer de gebruiker waarbij u de kaart wilt verwijderen
  • Klik vervolgens bij de betreffende gebruiker op het submenu 'Card'
  • Klik nu op Card Management
  • Klik nu weer op OK om de kaart te verwijderen
  • Klik vervolgens onderaan het scherm op 'Apply'
  • In de Card Issue History ziet u nu een nieuwe regel verschijnen, namelijk: Delete Card
  • Vergeet de gebruiker vervolgens niet te synchroniseren met de scanner! Klik op Transfer Users to Device en zet een vinkje bij overwrite.
  • De kaart is nu succesvol verwijderd en kan eventueel opnieuw worden toegevoegd in het systeem.
Bijgevoegd aan dit artikel kunt u een support document terugvinden waarin de genoemde stappen nog wat uitgebreider worden behandeld en u door het volgen van een aantal screenshots de kaart kunt verwijderen.