IdentySoft.com - Hoe kan ik een complete synchronisatie uitvoeren?

Om in IdentySoft een complete synchronisatie uit te voeren dient u eerst in te loggen met uw standaard gegevens.

Klik vervolgens links bovenin in het menu op 'Toegang' en ga vervolgens naar submenu 'Toegangsrechten'.

Selecteer hier vervolgens bovenin bij het drop down menu 'Locaties' de locatie waarvoor u een complete synchronisatie uit wilt voeren en klik vervolgens op de knop 'Synchroniseer alle gebruikers' om het synchronisatie proces op te starten.

Wacht vervolgens tot de melding 'Succesvol gesynchroniseerd' in beeld verschijnt.

Let op! Er verschijnt onderin het scherm een rode balk waarin de voortgang aangegeven wordt, ook als deze balk niet beweegt is het proces op de achtergrond aan de gang, sluit de pagina of Internet Explorer niet voor onderstaande melding verschenen is! Tijdens dit proces kan het voorkomen dat Internet Explorer de melding geeft dat ‘De pagina niet reageert vanwege een traag lopend script’ of ‘IdentySoft.com reageert niet’. klik hier vooral niet op ‘script stoppen’ of ‘webpagina herstellen’, als u dit wel doet stopt het synchronisatie proces en worden de scanners niet verder gevuld waardoor het kan zijn dat sommige modules niet gevuld zijn of slechts half gevuld zijn met de gebruikers.

De complete synchronisatie is nu succesvol uitgevoerd en alle scanners zijn opnieuw gevuld met de personen en vingers zoals deze bekend zijn in IdentySoft.

Heeft u liever een handleiding op papier met hierin een aantal screenshots ter verduidelijking raadpleegt u dan de handleiding in de bijlage van dit bericht.