IdentySoft.com - Hoe kan ik 1 persoon synchroniseren?

Om in IdentySoft een synchronisatie voor 1 specifieke gebruiker uit te voeren dient u eerst in te loggen met uw standaard gegevens.

Klik vervolgens links bovenin in het menu op 'Gebruikers'.

Zoekt u hier eerst de gebruiker op die u wilt synchroniseren, dit kunt u doen door middel van de naam in te typen in het zoekveld of door de gebruikers heen te scrollen tot u de gebruiker ziet. Klikt u hierna op het poppetje met het groene synchronisatie icoontje achter de naam van de gebruiker om het synchronisatie proces te starten.

Wacht vervolgens tot de melding 'Succesvol gesynchroniseerd' in beeld verschijnt.

Let op! Er verschijnt onderin het scherm een rode balk waarin de voortgang aangegeven wordt, ook als deze balk niet beweegt is het proces op de achtergrond aan de gang, sluit de pagina of Internet Explorer niet voor onderstaande melding verschenen is! Tijdens dit proces kan het voorkomen dat Internet Explorer de melding geeft dat ‘De pagina niet reageert vanwege een traag lopend script’ of ‘IdentySoft.com reageert niet’. klik hier vooral niet op ‘script stoppen’ of ‘webpagina herstellen’, als u dit wel doet stopt het synchronisatie proces en worden de scanners niet verder gevuld waardoor het kan zijn dat sommige modules niet gevuld zijn met de vingers van deze persoon.

De synchronisatie voor deze gebruiker is nu succesvol uitgevoerd en alle scanners waar deze persoon rechten toe heeft zijn opnieuw gevuld met de vingers die bekend zijn in IdentySoft.

Heeft u liever een handleiding op papier met hierin een aantal screenshots ter verduidelijking raadpleegt u dan de handleiding in de bijlage van dit bericht.

Attachments (1)