i3.IdentySoft.com - Hoe werkt het dashboard?

Na het inloggen komt u automatisch op ons dashboard terecht. Op het dashboard kunt u direct een aantal zaken terugvinden zoals de status van uw abonnement, de login geschiedenis, laatste gebruiker logs en de statistieken.

§  Abonnement:

Hieronder kunt u de status terugvinden van uw huidige IdentySoft abonnement. U heeft gekozen voor een maximaal aantal gebruikers, locaties en scanners die toegevoegd kunnen worden binnen uw omgeving. In dit overzicht ziet u direct hoeveel ruimte er nog is.

Upgraden naar een hoger abonnement is uiteraard altijd mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met EasySecure International.

§  Login History:

Onder het kopje ‘Login History’ kunt u een kort overzicht van de login geschiedenis terugvinden. U kunt zien welke gebruiker wanneer heeft ingelogd. Ook kunt u zien vanaf welk IP adres de gebruiker ingelogd heeft. Door op de knop ‘bekijk alles’ te klikken kunt u de volledige login geschiedenis bekijken.

§  Laatste Gebruiker Log:

Hieronder kunt u de laatste gebruikers logs terugvinden, nieuwe acties komen automatisch in beeld zonder dat u zelf de pagina hoeft te verversen. In dit overzicht kunt u direct zien wie, waar, wanneer naar binnen is geweest.  Ook is het mogelijk te zien of een gebruiker een ruimte in probeert te komen waar geen rechten toe zijn, wat voor actie het is (vinger, kaart, gezichtsherkenning etc.) en wat voor tijdregistratie toets er eventueel gebruikt is. Meer informatie kunt u terugvinden onder rapporten.

§  Logs Stats

Hieronder worden de log statistieken schematisch weergegeven. De getallen aan de linkerzijde van het overzicht geven het aantal gebruikers aan. Aan de onderzijde van het schema kunt u de datum terugvinden. Rechtsboven is een legenda te vinden; geel voor onbekende acties, blauw voor succesvolle geregistreerde acties en rood voor het aantal unieke gebruikers die herkend zijn binnen het systeem.

In het voorbeeld hieronder zien wij bijvoorbeeld dat er op 29-06-2016 8 succesvol herkende acties waren binnen het systeem en dat deze acties van 2 verschillende unieke gebruikers waren. Daarnaast waren er ook 2 acties binnen het systeem die niet herkend zijn. Denk bij een onbekende actie bijvoorbeeld aan een gebruiker die (nog) niet geregistreerd is of waarvan de vinger niet herkend is.

Updated: 13 Jan 2017 07:26 AM