i3.IdentySoft.com - Hoe voeg ik IdentySoft i3 toe aan de vertrouwde websites?

Op het moment dat u niet meer kunt syncen na de update zal dit waarschijnlijk komen doordat https://i3.identysoft.com/ niet in de vertrouwde websites op de computer staat, het probleem is zeer simpel op te lossen door de stappen in dit document (of de bijlage) te volgen.

1. Ga naar Internet Explorer.

2. Rechts bovenin het scherm ziet u Instellingen.(aangegeven met het tandwieltje)

3. Klik vervolgens op Internetopties.

4. Hierna krijgt u een beginscherm te zien hier klikt u op submenu ‘’Beveiliging’’

5. Vervolgens klikt u opvertrouwde websites hier een klein stukje onder ziet u een knop met de naam “Websites”, klikt u deze aan.

6. Er zal dan een venster tevoorschijn komen zoals hieronder weergegeven, controleer of hier http://i3.identysoft.com & https://i3.identysoft.com ingevuld staan, mocht dit niet zo zijn vul deze dan in en klik op “Toevoegen”.Het kan zijn dan er een kleine pop-up melding tevoorschijn komt dat enkel https:// toegestaan is, dit kan uitgeschakeld worden door het vinkje weg tehalen bij “Serververificatie … vereist” weg te halen. Klik nadat u de sites heeft toegevoegd op “Sluiten”.

7. Klik onderin van het internetopties venster “Aangepast niveau”.

8. Controleer of Internet Explorer de benodigde ActiveX-besturingselementen en -invoegtoepassingen voor IdentySoft i3 heeft ingeschakeld. Mocht dit niet zo zijn selecteer dan “Inschakelen” en accepteer de pop-up melding die zal verschijnen.

9. Klik als laatst op “Toepassen” en “OK” om het venster te sluiten. U heeft nu succesvol de IdentySoft i3 websites toegevoegd aan de vertrouwde websites binnen Internet Explorer!

Komt u er niet uit of heeft u liever dat een van onze support medewerkers u verder helpt met het instellen? Neem dan even contact met ons op via een van onderstaande media:

Telefoon: +31 (0)85 01500 00
            Updated: 07 Sep 2017 03:45 AM