EasySecure.cloud - Hoe kan ik gebruikers toevoegen, bewerken of verwijderen

EasySecure.cloud - Hoe kan ik gebruikers toevoegen, bewerken of verwijderen

Nadat u ingelogd bent in uw EasySecure-omgeving vindt u de menubalk aan de linkerkant van de applicatie. Door te klikken op de of " te klikken kunt u het menu uitbreiden of minimaliseren. Zodra u het menu uitbreidt ziet u de volledige menubeschrijvingen. Door te klikken op de ˅ icoon kunt u de submenu's uitbreiden. Afhankelijk van uw beheerdersrechten in de applicatie kunt u bepaalde menu-items wel of niet zien.

Om het gebruikersmenu te openen moet u klikken op het menu Gebruikers gevolgd door het submenu Gebruikers.
In het gebruikersoverzicht kunt u een nieuwe gebruiker toevoegen door op de " + "

toevoegen knop te klikken. U kunt ook een bestaande gebruiker vinden door het zoekveld bovenin het scherm te gebruiken. In het zoekscherm kunt u de volgende items zoeken en filteren:

1. Voornaam
  2. Achternaam
  3. ID
  4. Gebruikersgroep
   Voer een van deze items in het zoekveld in en de juiste naam zal verschijnen

Afhankelijk van de rechten die het account heeft zult u bepaalde menu’s wel of niet zien. Om de gebruikers te beheren klikt u in het menu op Gebruikers, en vervolgens op het sub-menu Gebruikers.

In het gebruikersoverzicht kunt u een nieuwe gebruiker aanmaken door op de knop  te klikken of u kunt een bestaande gebruiker opzoeken via de zoekbalk bovenaan uw scherm.
In het zoekscherm kan er gefilterd worden op:
  • Voornaam
  • Achternaam
  • ID
  • Gebruikersgroep

Voer in het zoekveld een van bovenstaande gegevens in en de naam van de persoon zal verschijnen:

Aan de rechterkant van de gebruikersinformatie vindt u 3 verschillende pictogrammen:

Dit icoon is het "Bewerken" icoon, door op dit icoon te klikken opent u de informatie van deze gebruiker en kunt u deze verder bewerken. .

Dit icoon is het "Sync" icoon, na het klikken op dit icoon krijgt u een pop-up scherm met de vraag of u de gebruiker wilt synchroniseren met de scanners of de gebruiker wilt verwijderen uit de scanners.

Dit icoon is het "Verwijderen" icoon, door hierop te klikken kunt u de gebruiker verwijderen volledig uit uw EasySecure omgeving.

Klik op de knop "Edit" icoon of op de regel zelf om de gebruiker te openen. Of klik op "Toevoegen" om een nieuwe gebruiker aan te maken. U komt op het volgende scherm

Gelieve alle nodige informatie in te vullen:

Gelieve alle nodige informatie in te vullen:

1. ID: Dit is uw gebruikers-ID. U hoeft in dit veld niets in te voeren, Het ID nummer wordt automatisch gegenereerd.
  1. ID in scanner: Dit is uw gebruikers-ID in het geheugen van de scanner. Ook dit veld wordt automatisch gegenereerd en u hoeft het alleen te gebruiken als u met een PIN-code werkt.
  1. Voornaam / Tussenvoegsel / Achternaam: Voer de juiste naam in van de gebruiker die u wilt toevoegen.

1. Scanners admin: Sommige scanners hebben een eigen menu en touchscreen in het apparaat zelf. Standaard heeft iedereen toegang tot dit menu maar zodra er een scanner admin in het geheugen zit dan wordt het menu geblokkeerd. Alleen een scanner admin kan toegang krijgen tot het menu door zijn vinger / kaart / code in te voeren en niemand anders kan de scanner instellingen bereiken.
  1. Start & Eind Datum / Start Datum & Eind Tijd: Voer de start- en einddatum in voor deze gebruiker. Toegangscontrole en tijdregistratie acties voor de startdatum en na de einddatum zullen worden geweigerd. De gebruiker heeft geen toegangsrechten gedurende die periode. Wij raden u aan om de einddatum / eindtijd aan te passen zodra toegang niet langer nodig is.
  1. Groepen: Selecteer de toegangsgroep die u wenst te gebruiken. Klik op het veld 'groepen' om meerdere groepen aan deze gebruiker te koppelen. De gebruiker zal zijn toegangsrechten krijgen op basis van de gekoppelde toegangsgroep.
  1. Selecteer de juiste toegangsgroep aan de linkerkant van het gebruikersprofiel. Vergeet niet op de knop 'Opslaan' te klikken. De gebruikersgegevens zijn nu succesvol opgeslagen in uw EasySecure omgeving.

Rechts onderaan uw scherm vindt u verschillende lege 'Informatie Velden'. U kunt deze velden gebruiken om extra informatie toe te voegen.

U kunt nu beginnen met de enrollment van een toegangskaart, mobiele kaart, code, vingersjabloon, gezicht of nummerplaat. Na de gebruikersinschrijving moet u de gebruiker nog synchroniseren met de scanner(s). Deze functies worden uitgelegd in de volgende gerelateerde artikelen:

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze support desk en wij helpen u graag verder.
U kunt ons bereiken per telefoon of e-mail. U kunt ook direct chatten of een ticket aanmaken binnen uw EasySecure software omgeving of ons helpcenter.