i3.IdentySoft.com - Hoe kan ik een gezicht inlezen?

Na het aanmaken van een gebruiker komt u op de volgende pagina terecht:

Om een gezicht in te lezen klikt u aan de rechterzijde op het tabblad Gezicht templates. U komt in het volgende venster:

Selecteer in het drop-down menu de gezichtsherkenning scanner (FaceStation) waarmee u het gezicht wilt scannen in het systeem. Gebruik hiervoor de scanner die het dichtstbij is, nadat u op Read klikt heeft u +/- 10 seconde om een gezicht voor de desbetreffende FaceStation te plaatsen. Als er geen scanners zichtbaar zijn in het drop down menu dan heeft u geen FaceStation toegevoegd binnen uw IdentySoft omgeving.  (Let op! Om de toegang- tijdregistratie scanners aan te sturen moet u wel in hetzelfde netwerk aanwezig zijn.)

• Selecteer in het drop-down menu de scanner waarmee u een gezicht wilt registeren.
            • Klik op Read om het gezicht in te scannen
            • U ziet de geselecteerde scanner geel knipperen en de instructies verschijnen op het touchscreen
            • Volg de instructies op het scherm van de FaceStation. Zorg dat het gezicht goed in de cirkel op het scherm geplaatst wordt. De cirkel kleurt blauw op het moment dat u op de juiste afstand staat.
            • Klik op het touchscreen van de FaceStation op OK na het volgen van de instructies.
            • Uw gezicht template is nu succesvol geregistreerd.
            • Lees eventueel nog een gezicht in of klik onderaan de pagina op Opslaan.
            • Vergeet de gebruiker na het koppelen van een gezicht template niet opnieuw te synchroniseren

Gerelateerde artikelen:
            • Synchronisatie per persoon - Na het registreren van een (nieuwe) gezicht template moet de gebruiker altijd gesynchroniseerd worden met de scanners.
            • Totale synchronisatie - Na het registreren van een (nieuwe) gezicht template moet de gebruiker altijd gesynchroniseerd worden met de scanners.