BioStar 2 - Wat zijn de verschillen tussen de standaard T&A en de SE versie

BioStar 2 - Wat zijn de verschillen tussen de standaard T&A en de SE versie

In BioStar 2 is de mogelijkheid aanwezig om een betaalde licentie aan te schaffen voor de T&A functie, het grote verschil is dat in de standaard (gratis) versie een limiet in ingesteld voor een maximaal aantal gebruikers en een maximaal aantal roosters: