BioStar 2 - Wat is BioStar Mobile?

BioStar 2 Mobile App

BioStar 2 beschikt over een mobiele app voor zowel Android als iOS. Beide zijn te vinden in de app markt door op BioStar 2 te zoeken.

De BioStar 2 App maakt het mogelijk om altijd en overal uw lokale BioStar 2 omgeving te openen en te beheren. Alle standaard beheer functies kunnen via de app worden uitgevoerd. Als u een nieuwe gebruiker in wilt lezen of blokkeren dan hoeft u niet meer terug naar uw werkplek om de software te openen via de browser, u kunt het direct uitvoeren via uw mobiel of tablet.

Features van de BioStar 2 Mobile App:

• Door management
            • Monitoring
            • Alarm Event

BioStar 2 Mobile System Flow

Om de BioStar 2 Mobile App te gebruiken moet eerst uw lokale BioStar 2 omgeving gekoppeld worden aan internet en uw BioStar 2 Cloud. Uw lokale server wordt beschikbaar gesteld via een uniek sub-domein ( voorbeeld.biostar2.com ). Via dit unieke domein kan de app altijd en overal verbinding maken.

Er is geen BioStar 2 server beschikbaar in de cloud als SAAS applicatie. BioStar 2 Cloud is een gateway naar uw lokale BioStar 2 omgeving zodat u altijd en overal uw toegang, tijd en aanwezigheid kunt beheren.