BioStar 2 - Waar kan ik een demo versie van de software bekijken?

U kunt de BioStar 2 software bekijken via uw browser:  https://esi-demo.biostar2.com
            U kunt inloggen met de volgende gegevens. Let op! De inloggegevens zijn hoofdlettergevoelig.

Wij hopen dat u via ons demo account een goed beeld krijgt van de BioStar software. Heeft u nog vragen? Wilt u meer weten of de software volledig in gebruik zien? Neem dan nu contact op met EasySecure International!

• info@easysecure.nl
            Updated: 03 Jan 2017 03:05 AM