BioStar 2 - Van welke netwerk poorten maakt Suprema gebruik?

BioStar gebruikt verschillende netwerk poorten voor connectie met de apparaten en data communicatie. De Suprema scanners kunnen worden aangesloten onder direct mode of onder server mode. In het onderstaande artikel kunt u de gebruikte TCP en UDP poorten terugvinden voor zowel direct als server mode.

Direct mode

Onder 'direct mode' is de scanner toegevoegd in de client en maakt de client software vervolgens weer verbinding met de server. De scanners worden in elke BioStar client apart toegevoegd. Dit ziet er als volgt uit:

Server mode

Onder de server mode maakt het apparaat rechtstreeks verbinding met de server. Deze situatie ziet er als volgt uit:

BioStar 2 maakt gebruik van de volgende TCP en UDP poorten:

• 51210  (UDP)

Updated: 03 Jan 2017 02:58 AM