BioStar 2 - Hoe stel ik een anti passback zone in

Controleer uw BioStar SE licentie voordat u dit artikel leest. De BioStar 2 SE (Standard Edition) licentie moet geactiveerd zijn om de anti passback zone in te kunnen stellen.
            Zodra de licentie is geactiveerd dan is het tabblad 'zone' beschikbaar in het menu:

1. Klik op ADD ZONE en seleceer Anti-passback. Klik vervolgens op Apply

2. Geef een naam in voor en APB zone en stel de configuratie naar wens in. Als u gebruikers wenst te blokkeren die de APB regel overtreden stel dan als type 'Hard APB' en stel de reset time bijvoorbeeld in op 24 uur. Na 24 uur worden gebruikers die nog aangemeld staan automatisch afgemeld. Stel vervolgens ook uw Entry en Exit devices in.

3.  Selecteer eventueel een APB Bypass Group. Deze groep mag altijd de APB zone betreden ongeacht of de desbetreffende gebruiker wel of niet aangemeld is.

4. Alles is nu succesvol ingesteld. U kunt nu de APB zone testen en kijken of er een melding binnen komt in uw BioStar software:

Updated: 03 Jan 2017 02:59 AM