BioStar 2 - Hoe kan ik firmware updaten

Firmware bestanden worden meegeleverd met een installatie van de officiële versie van BioStar 2, maar als u aangepaste of recentere firmware hebt die u wilt installeren dan kunt u onderstaande procedure volgen om deze firmware te gebruiken in uw apparaat/ apparaten.

1. In de Verkenner gaat u naar onderstaande locatie.

• C:\Program Files (x86)\BioStar 2\firmware

2. Kopieer en plak de aangeleverde firmware in deze map.

3. Log in bij uw BioStar 2 installatie

4. In het menu DEVICE controleer welk apparaat u wilt updaten en klik op Firmware Upgrade

5. Klik op de gewenste firmware versie om de update te starten.

6. Wacht tot het apparaat geupdate is en herstart.

Let op! als een hotfix versie van firmware is gebaseerd op dezelfde versie die al beschikbaar is dan is het niet mogelijk om deze van elkaar te onderscheiden in de interface van BioStar 2. In dit geval, verwijder of verplaats het oude bestand om te verwarring te voorkomen

Updated: 03 Jan 2017 02:55 AM