BioStar 2 - Hoe kan ik BioStar 2 Cloud inschakelen?

De BioStar 2 Server moet verbonden zijn met het internet & minimaal BioStar V2.2.1 of hoger zal geinstalleerd moeten zijn om BioStar 2 Cloud te kunnen gebruiken.

1. Ga naar Setting en selecteer Cloud.

2. Stel Cloud Use in op Use, de waarschuwing die verschijnt zal u vragen het wachtwoord niveau te verhogen en zal u vertellen waar dit gedaan kan worden.

3. Ga terug naar het menu Setting en selecteer hier SERVER.

4. Verander het wachtwoord niveau naar Medium of Strong

• Medium: Minimaal 8 karakatersmet een of meerdere letters of nummers vereist.
            • Strong: Minimaal 8 karakters met een of meerdere letters (hoofdletter, kleine letter), nummer & een speciaal teken (denk aan . ! @ # etc.) vereist.

5. Ga terug naar de CLOUD instelling en verander Cloud Use naar USE. Voer vervolgens de subdomein naam in. (de subdomein naam is een uniek ID dat uw BioStar 2 Server onderscheid van andere.) Vervolgens, voer uw E-mail adres in en klik op de Apply knop. U zal een mail verificatie ontvangen op het ingevulde E-mail adres, de Cloud zal te gebruiken zijn nadat u de mail verificatie uitgevoerd is.

Verander NOOIT het Cloud Server Address of verander de Port Used By Cloud (doe dit enkel als de poort al ergens anders voor in gebruik is!)
            Daarnaast, Version hangt af van uw BioStar versie.
            In geval van BioStar V2.3 of een lagere versie, zet Version op v1. Aan de andere kant, in geval van BioStar V2.4 of hoger, zet Version op v2.

6. Er zal een mail gestuurd worden aan het E-mail adres dat u ingevuld heeft, als u de link in deze mail aanklikt zal u naar onderstaande pagina gaan om uw BioStar 2 te registreren in de cloud. Vul hier uw Login ID en Wachtwoord in en klik op de knop Register.

7. U zult onderstaande pagina zien verschijnen zodra de registratie succesvol gelukt is. (Dit kan een aantal minuten duren!)

8. U zult onderstaande pagina zien als uw BioStar 2 niet ingesteld is om HTTPS te gebruiken. Klik de link en controleer de login pagina. Het zal hier niet mogelijk zijn om in te loggen met de standaard admin/admin gegevens omdat deze niet voldoen aan de minimale eisen voor de complexiteit van het wachtwoord. U kunt door op deze pagina te komen wel controleren of de Cloud connectie voor BioStar 2 naar behoren werkt.

9. Sluit het BioStar 2 Cloud scherm en ga naar het originele (lokale) BioStar scherm en ga hier naar USER. Voeg hier een nieuwe gebruiker toe of pas een bestaande gebruiker aan. (Let op! Pas de administrator hier niet voor aan!) Vul alle basis info in en stel BioStar Operator, vul hierna Login ID en Password in. (let bij het wachtwoord op de minimale eisen!)

BioStar Operator Levels
            • None: Geen rechten om iets te zien.
            • Administrator: Alle rechten (User / Preference / Device / Door / Elevator/ Zone / Access Control / Monitoring / Time & Attendance / Setting)
            • User Operator: User / Preference
            • Monitoring Operator: Monitoring / Preference / Dashboard (Enkel zien) / User (Enkel zien) / Device (Enkel zien) / Door (Enkel zien) / Zone (Enkel zien) / Access Control (Enkel zien)
            • T&A Operator: Time & Attendance / User (Enkel zien)
            • User: Eigen informatie (Enkel zien) / Time & Attendance (Enkel zien)

10. Na het invullen van alle gegevens klik dan op Apply om de gebruiker op te slaan. Log hierna in bij BioStar 2 Cloud met de gegevens die u zojuist aangemaakt heeft.

Na het volgen van bovenstaande stappen moet u uw BioStar 2 Software succesvol kunnen gebruiken in de Cloud!

Updated: 01 Aug 2017 03:01 AM