BioStar 1 - Van welke netwerk poorten maakt Suprema gebruik?

BioStar gebruikt verschillende netwerk poorten voor connectie met de apparaten en data communicatie.

Direct mode

Onder 'direct mode' is de scanner toegevoegd in de client en maakt de client software vervolgens weer verbinding met de server. De scanners worden in elke BioStar client apart toegevoegd.
            Dit ziet er als volgt uit:

Server mode

Onder de server mode maakt het apparaat rechtstreeks verbinding met de server. Deze situatie ziet er als volgt uit:

Client UDP Port

Ongeacht of de scanner is gekoppeld in direct mode of server mode maakt BioStar altijd gebruik van UDP poort 51110 voor het uitvoeren van commando's richting de scanners:

• Device UDP search
            • Device network setting change

• Device Reset

De volgende TCP en UDP poorten zijn dus in gebruik door BioStar 1.x en de Suprema scanners:

TCP Port: 1470,1471,1480
            UDP Port: 51110

Updated: 03 Jan 2017 02:57 AM