BioStar 1 - Hoe migreer ik de database naar BioStar 2.x?

Er zijn 2 opties om de gebruikers te migreren van BioStar versie 1.x naar BioStar versie 2.x.

1. Upgrade de BioStar versie 1.x naar 1.92 en verstuur alle gebruikers naar een apparaat zoals een BioStation 2, BioStation A2, BioStation L2, of een BioEntry W2.

Deze apparaten kunnen zowel gebruikt kunnen worden in BioStar v1.92 & BioStar 2.x. Nadat u de gebruikers naar een van deze scanners gestuurd heeft kunt u deze scanner aansluiten in BioStar 2.x & de gebruikers uploaden naar de database van BioStar 2.x.

2. Gebruik de DB migreer Tool

Suprema heeft een tool beschikbaar waarmee alle gebruikers gemigreerd kunnen worden van de BioStar 1.x Database naar een BioStar 2.x database. Deze tool is enkel voor het migreren naar BioStar versie 2.2. Als u BioStar versie 2.3 wilt gebruiken na de migratie, installeer dan eerst versie 2.2 en upgrade hierna van 2.2 naar versie 2.3.

Download de tool

In de bijlage van dit bericht vind u een handleiding met meer informatie over de werking.

Vergeet niet om eerst een back-up van de database te maken voordat u gaat migreren! Hoe u dit uit kunt voeren is te vinden in het volgende artikel: "BioStar 1 - Hoe kan ik een back-up maken van de database?"