BioStar 1 - Hoe kan ik een kaart inlezen?

Elke Suprema scanner beschikt over een paslezer. Dit artikel helpt u bij het toevoegen van een kaart in uw BioStar 1.x omgeving.
            • Open uw BioStar software
            • Selecteer de gebruiker waarbij u de kaart wilt inlezen
            • Klik vervolgens bij de betreffende gebruiker op het submenu 'Card'
            • Selecteer vervolgens bovenaan het scherm het juiste kaart type. Dit is Mifare (Mifare CSN), Proximity (EM4100) of HID (HID Prox)
            • Zet vervolgens een vinkje bij Bypass Card
            • Klik nu op Card Management
            • Selecteer bij het kopje 'Device ID' de scanner waarmee u de kaart wilt inlezen.

• Klik op 'Read Card' en hou de kaart nu voor de geselecteerde lezer.
            • Zodra de kaart geplaatst is geeft de Suprema scanner een bevestigende toon en is de kaart ingelezen. In het veld Card ID ziet u het nummer van de kaart nu staan.
            • Klik nu op OK
            • Klik vervolgens onderaan het scherm op 'Apply'
            • Vergeet de gebruiker vervolgens niet te synchroniseren met de scanner! Klik op Transfer Users to Device en zet een vinkje bij overwrite.
            • De kaart kan nu worden gebruikt binnen uw systeem.
            Bijgevoegd aan dit artikel kunt u een support document terugvinden waarin de genoemde stappen nog wat uitgebreider worden behandeld en u door het volgen van een aantal screenshots de kaart kunt toevoegen.
            Attachments (1)