BioStar 1 - Hoe kan ik de Firmware van mijn apparaat upgraden

Er worden regelmatig firmware updates vrijgegeven voor alle producten. Het is zeer aan te raden om de laatste firmware op uw apparaat/ apparaten te installeren. U kunt de laatste firmware bestanden downloaden van de EasySecure website op volgende locatie: http://www.easysecure.nl/en/support/biostar/software/ . Nadat u de firmware gedownload heeft kunt u de firmware van uw apparaat/ apparaten updaten door middel van onderstaande stappen:

Let op! - Neem altijd
            contact op met EasySecure International voordat u de firmware gaat updaten. Het is mogelijk dat de huidige versie te oud is om direct naar de nieuwste versie te updaten!

1. Ga naar Option > Device > Firmware Upgrade zoals u in onderstaande screenshot kunt zien. Dit zal ervoor zorgen dat het scherm Firmware Upgrade verschijnt.

2. Seleclteer het type apparaat waarvan u de firmware wilt upgraden.

3. Klik op Select Device, Kies het apparaat uit de Device Tree en klik hierna op OK

4. Klik op Select Firmware en kies het firmware bestand.

5. Klik op Upgrade

6. Het apparaat zal automatisch opnieuw opgestart owrden nadat de update succesvol is. Klik hierna op Close

Updated: 03 Jan 2017 02:59 AM