BioStar 1 - Device wordt niet toegevoegd na Search and Add Device

Deze melding komt regelmatig voor bij het toevoegen van devices in de BioStar 1 software. Als u een device heeft toegevoegd in BioStar en hem vervolgens niet meer ziet in de software dan heeft u waarschijnlijk de volgende stap overgeslagen:

De oplossing kan zijn dat u eerst uw device moet aanvinken (stap 1) en vervolgens op Add moet klikken (stap 2).
            Als u deze stap heeft overgeslagen dan is het device inderdaad niet zichtbaar in uw BioStar software omgeving.

Heeft u nog vragen? Of gaat er toch nog iets fout bij het toevoegen van uw device? Neem dan contact op met onze support afdeling! Wij assisteren graag:

Updated: 03 Mar 2017 02:56 AM