BioLite Solo - Ik kom niet meer in het menu, hoe kan ik resetten?

De BioLite Solo is een standalone product binnen de Suprema productlijn. Er is geen software beschikbaar en alle gebruikers, vingers en codes worden toegevoegd via het menu van de scanner zelf.

Om in het menu van de BioLite Solo te komen klikt u op de knop menu en plaatst u vervolgens uw administrator vinger of voert u een administrator code in. Wanneer die vinger of code niet meer beschikbaar is dan is toegang tot het menu niet meer mogelijk. Uiteraard is er wel een manier om te resetten!

Om een eenmalig toegang te krijgen tot het menu moet er een challenge code worden opgehaald. Dit gaat als volgt:
            • Druk op de volgende navigatie toetsen: <, <,>, > ([<] 2 keer, [>] 2 keer) om in de ‘escape mode’ te komen.
            • Klik nu de volgende cijferreeks in om een challenge code aan te maken: 2, 9, 5,2, 9, 0, 5, 9, 5, 2, 5.
            • De code komt nu in beeld te staan. Stuur deze code naar EasySecure: info@easysecure.nl
            EasySecure zal een eenmalig paswoord terugsturen. Herhaal de bovenstaande stappen niet nadat de code is gecreëerd en laat het apparaat altijd aan staan! Het kan enige tijd duren voordat het eenmalige wachtwoord bekend is.

Na het ontvangen van het paswoord moet dit ingevoerd worden in het menu van de BioLite Solo.
            • Klik op de volgende navigatietoetsen: >, >, <, < en vul het paswoord in.
            • Als het wachtwoord correct is ingevoerd komt u gelijk in het menu terecht. Let op! Het wachtwoord werkt maar één keer. Als u uit het menu gaat of het wachtwoord verkeerd intoetst moet u weer een nieuwe challenge code aanvragen en opsturen.
            • Lees nu een nieuwe administrator in via het gebruikers menu om weer altijd toegang tot het menu te krijgen.
            • Of kies in het menu voor ‘Delete User DB (Device -> System ->Delete user DB). Nu zijn alle gebruikers verwijderd en kunnen er nieuwe administrators worden aangemaakt.
            In de bijlage van dit artikel kunt u de instructies downloaden in .PDF formaat.
            Attachments (1)